Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål

Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så udfyld formularen på kontaktsiden.

Hvad er NejTak+?
Med NejTak+ kan du selv bestemme hvilke tilbudsaviser og kataloger du ønsker at modtage i din postkasse. Efter tilmelding pakker vi dit personlige NejTak+ sæt, som leveres direkte i din postkasse. NejTak+ er til dig som ønsker at få et nemt, inspirerende og hurtigt overblik over de tilbud som er relevante for dig.
Hvilke tilbudsaviser kan jeg vælge imellem i NejTak+
Du kan som forbruger altid se en oversigt over, hvilke tilbudsaviser du har mulighed for at vælge i dit NejTak+ sæt ved at gå  til Min side på minetilbud.dk. Ønsker du at tilmelde dig NejTak+, gå til NejTak+ og vælg Tilmeld dig NejTak+.
Hvornår modtager jeg mit første NejTak+ sæt?
Fra du har tilmeldt dig NejTak+, går der 3-4 uger, før du modtaget dit NejTak+ sæt i postkassen. 
Kan jeg afmelde reklamer i min ferie?
Hvis du ønsker at sætte din postkasse på ferie og herved undgå levering af dit NejTak+ sæt, kan du melde ferie på minetilbud.dk. Du logger ind på minetilbud.dk med din e-mail og dit kodeord. Hvis du har glemt dit kodeord, kan vi hjælpe dig med at generere et nyt. Vi er klar til at hjælpe dig - ring til os på 88130288 eller skriv en mail til kontakt@minetilbud.dk. Når du er logget ind, kan du vælge at sætte din postkasse på ferie. Du kan melde ferie max. 5 uger på et ferieår (fra maj til maj). Bemærk venligst, at vi skal modtage din ændring af leveringen senest 4 uger før afrejse. 
Koster det noget at være med i NejTak+?
Det er helt gratis at være med i NejTak+.
Hvor kan jeg læse tilbudsaviser digitalt?
Du kan læse dine tilbudsaviser digitalt her på hjemmesiden. Gå til forsiden for at se alle tilbudsaviser digitalt. Du kan også hente minetilbud appen til iPhoneiPad og Android her.
Hvad er Reklamer - Nej Tak?
Brancheforeningen står bag Reklamer Nej Tak-ordningen. Retningslinjerne er udarbejdet af Forbrugerombudsmanden og repræsentanter for distributørerne, annoncørerne, avisudgivere og Forbrugerrådet. Når du tilmelder dig Reklamer  Nej Tak-ordningen, sikrer du, at du fremover ikke modtager husstandsomdelte reklamer, som fx. tilbudsaviser. Du vil stadig modtage gratis aviser. Du kan enten nøjes med at fravælge husstandsomdelte reklamer, eller du kan fravælge både husstandsomdelte reklamer og gratis aviser. 
Bemærk, at tilmelder du dig NejTak+ er du også en del af Reklamer Nej Tak-ordningen, da du vælger kun at modtage dit skræddersyede NejTak+ sæt med de reklamer du ønsker at modtage i postkassen. 
Hvad er forskellen på Reklamer Nej Tak og NejTak+
NejTak+ er et alternativ til dig som har Nej Tak til reklamer. Ved tilmelding til Reklamer Nej Tak -ordningen fravælger du alle husstandsomdelte reklamer i din postkasse. NejTak+ er en ny service, hvor du selv vælger, hvilke tilbudsaviser du ønsker at modtage. Tidligere havde forbrugeren to valg - ingen eller alle husstandsomdelte reklamer. Med NejTak+ kan du selv sammensætte dit personlige sæt af reklamer. For at være tilmeldt NejTak+, er det en forudsætning at man er tilmeldt Reklamer Nej Tak. 
Kan jeg tilmelde mig Reklamer Nej Tak her på minetilbud.dk?
Som udgangpunkt til-/afmelder du dig Nej Tak-ordningen på fk.dk. Hvis du ønsker at tilmelde dig her på minetilbud.dk, forudsætter det, at du tilmelder dig NejTak+ som er en ordning hvor du modtager udvalgte reklamer, dvs. du sammensætter dit eget NejTak+ sæt med de reklamer og kataloger du har mulighed for at vælge i dit område. Reklamer Nej Tak er en fælles brancheordning administreret af FK Distribution. Tilmelder du dig Reklamer Nej Tak i forbindelse med en tilmelding til NejTak+ her på siden, sørger vi for, at dine data automatisk bliver registreret. Her kan du tilmelde dig NejTak+ 
Hvordan hænger minetilbud.dk og NejTak+ sammen?
minetilbud.dk er det site, hvor du kan tilmelde dig NejTak+. Det er også her, du efterfølgende kan ændre dine valg af, hvilke tilbudsaviser og kataloger du ønsker at modtage. Udover at være hjemsted for NejTak+ tilbyder minetilbud.dk også, at du kan læse et bredt udvalg af tilbudsaviser digitalt samt søge på tilbud på dine favoritprodukter. 
Hvem er minetilbud.dk?
minetilbud.dk er ejet af FK Distribution, som er Danmarks største private distributionsvirksomhed. Vi leverer husstandsomdelte reklamer og ugeaviser til samtlige husstande en gang om ugen.
Hvem er FK Distribution?
FK Distribution er Danmarks største private distributionsvirksomhed, som leverer husstandsomdelte reklamer og ugeaviser til samtlige husstande en gang om ugen. Vi leverer effektiv og lønsom distribution for Danmarks mest professionelle detailhandelskunder. Vi er den fleksible distributionspartner, der er kendetegnet ved høj kvalitet og god service.
Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg vil vide mere?
Du kan udfylde formularen ved at klikke her - og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 88130288 mandag - fredag fra kl. 9.00 – 12.00, hvor vores support sidder klar til at besvare dine spørgsmål.
Jeg kan ikke se min adresse på listen - hvad gør jeg?
Der kan være forskellige årsager til, at din adresse ikke er på listen. Kontakt Support på telefon 88130288, mandag - fredag kl. 9.00 - 12.00 eller skriv til kontakt@minetilbud.dk
Hvorfor kan jeg ikke framelde mig e-mails, uden at afmelde NejTak+ helt?
Det er en forudsætning for NejTak+, at vi kan informere dig på e-mail, når der sker ændringer i dit postnummer. F.eks. har vi brug for at skrive til dig, når en ny butik åbner eller der er en, der lukker i dit område. Du kan ændre dine oplysninger såsom e-mailadresse hvortil vi sender information.
Hvorfor skal jeg have en e-mail for at tilmelde mig NejTak+?
Det er nødvendigt, at have en e-mail for at kunne tilmelde sig NejTak+. Din e-mail skal du også bruge, hvis du ønsker at logge ind og redigere dit NejTak+ sæt på minetilbud.dk. Vi bruger også e-mailen til at kommunikere med husstanden, der er tilmeldt. I e-mailen fortæller vi fx om nye tilbudsaviser, der er kommet med i ordningen eller minder dig om, at du skal huske at melde ferie, hvis du ikke vil have tilbudsaviser i din postkasse, mens du er bortrejst. Hvis du ikke har en e-mail, kan du oprette en gratis via fx www.gmail.com eller www.hotmail.dk
Hvor ofte bliver mit NejTak+ sæt leveret i min postkasse?
Du vil som udgangspunkt modtage dit personlige NejTak+ sæt én gang om ugen. Det afhænger dog af hvilke tilbudsaviser du har valgt. Nogle tilbudsaviser bliver kun udgivet en gang i kvartalet og andre hver uge.
Kan jeg ændre mine valg senere, hvis jeg vil?
Ja, du kan til enhver tid gå ind igen og ændre dine valg. Ændringerne vil træde i kraft efter 2-3 uger. 
Hvad hvis jeg fortryder senere og gerne igen vil have enten alle eller ingen tilbudsaviser?
Du kan altid logge ind på minetilbud.dk og framelde dig NejTak+ eller blot redigere dine valg, og i løbet af 4 uger vil ændringerne træde i kraft.
Hvad hvis der åbner en ny butik i mit område?
Hvis en ny butik åbner i dit område, vil vi informere dig om den nye mulighed via email. Du vil ikke automatisk få tilføjet nye tilbudsaviser til din skræddersyede NejTak+ pakke.
Leveres NejTak+ til plejehjem, sommerhuse og kollegier?
Som udgangspunkt leveres NejTak+ ikke på kollegier og plejehjem. Minetilbud.dk kan dog have indgået lokale aftaler med kollegiet/plejehjemmet om levering af et fast antal tryksager som eksempelvis lægges i receptionen.
Hvad angår sommerhuse, kræver det at der er tale om sommerhuse med helårsstatus. 
Hvordan sletter jeg min profil?
Ønsker du at slette din profil skal du skrive til kontakt@minetilbud.dk