Ofte stillede spørgsmål

Her kan du se de hyppigst stillede spørgsmål fra andre brugere på minetilbud.dk.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål herunder, så udfyld formularen på kontaktsiden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Hvad er NejTak+?

NejTak+ er et alternativ til den nuværende Reklamer - nej tak ordning.
NejTak+ er en service, hvor du selv vælger, hvilke tilbudsaviser du ønsker at modtage i din postkasse. Med NejTak+ bestemmer du, hvilke reklamer, du gerne vil have, og hvilke du vil vælge fra.  

Hvilke tilbudsaviser kan jeg vælge imellem i NejTak+

Du kan som bruger på minetilbud.dk altid se en oversigt over, hvilke tilbudsaviser du kan få med NejTak+ ved at logge ind på "Min side". Er du endnu ikke oprettet, kan du oprette dig som NejTak+ bruger. Når du har indtastet dit postnummer på, kan du se en oversigt over, hvilke tilbudsaviser, vi omdeler med NejTak+ i netop dit postnummer. Hvornår modtager jeg min første NejTak+ sæt?

Det gør du ca. 3-4 uger efter, at du har tilmeldt dig. 

Tilmeld dig her

Kan jeg afmelde reklamerne i min ferie?

Ja, det kan du. Men kun hvis du er tilmeldt NejTak+. Vi skal have indberetningen senest tre uger i forvejen. 

Vær desuden opmærksom på, at du maksimalt må melde ferie fem uger på et år.

Koster det noget at få NejTak+?

Nej, det er ganske gratis. 

Du kan tilmelde dig her

Hvor kan jeg læse tilbudsaviser digitalt?

Du kan læse dine tilbudsaviser digitalt her på hjemmesiden. Gå til forsiden for at se alle tilbudsaviser digitalt.

Du kan også hente minetilbuds App til iPhoneiPad og Android her.

Læs tilbudsaviser digitalt

Hvad er reklamer nej tak?

Nej tak til reklamer ordningen er en fælles frivillig ordning i regi af forbrugerombudsmanden, som bakkes op af forbrugerrådet samt udgivere af reklamer og distributører. 

Når du tilmelder dig nej tak til reklamer ordningen, sikrer du, at du fremover ikke modtager husstandsomdelte reklamer, som f.eks. tilbudsaviser. Du vil stadig modtage f.eks. telefonbøger og gratisaviser.

Du kan enten nøjes med at fravælge husstandsomdelte reklamer, eller du kan fravælge både husstandsomdelte reklamer og gratisaviser. 

Hvad er forskellen på nej tak til reklamer og NejTak+

NejTak+ er et alternativ til nej tak til reklamer. 

Ved tilmelding til nej tak til reklamer fravælger du alle husstandsomdelte reklamer i din postkasse. NejTak+ er en ny service, hvor du selv vælger, hvilke tilbudsaviser du ønsker at modtage. Hidtil har man som kunde kunnet vælge at få ingen eller alle husstandsomdelte reklamer. Med NejTak+ kan du selv vælge din egen skræddersyede reklamepakke.

Er du tilmeldt nej tak til reklamer og ønsker at forblive i den ordning, behøver du ikke at foretage dig noget. 

Tilmeld dig NejTak+ her

Kan jeg tilmelde mig ”Reklamer – Nej tak” her på minetilbud.dk?

Ja - det forudsætter dog at du tilmelder dig NejTak+. ”Reklamer – Nej tak” er en fælles brancheordning administreret af Post Danmark. Tilmelder du dig ”Reklamer – Nej tak” i forbindelse med en tilmelding til NejTak+ her på siden, sørger vi for, at dine data bliver registreret hos Post Danmark. Ønsker du kun "Reklamer - Nej tak" skal du tilmelde dig hos Post Danmark.
Her kan du tilmelde dig NejTak+Hvordan hænger minetilbud.dk og NejTak+ sammen?

Minetilbud.dk er det site, hvor du kan tilmelde dig NejTak+. Det er også her, du efterfølgende kan ændre dine valg af, hvilke tilbudsaviser du ønsker at modtage. Udover at være hjemsted for NejTak+ tilbyder minetilbud.dk også, at du kan læse et bredt udvalgt af tilbudsaviser digitalt. 

Hvem står bag minetilbud.dk?

Minetilbud.dk er ejet af FK Distribution, som er Danmarks største private distributionsvirksomhed. Vi leverer husstandsomdelte reklamer og ugeaviser til samtlige husstande 1-2 gange om ugen.

Læs mere om FK Distribution

Hvem er FK Distribution?

FK Distribution tidligere Forbruger-Kontakt er Danmarks største private distributionsvirksomhed, som leverer husstandsomdelte reklamer og ugeaviser til samtlige husstande 1-2 gange om ugen. Vi leverer effektiv og lønsom distribution for Danmarks mest professionelle detailhandelskunder. Vi er den fleksible distributionspartner, der er kendetegnet ved høj kvalitet og god service.

Læs mere om FK Distribution

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg vil vide mere?

Du kan udfylde formularen ved at klikke her

, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 8813 0288 mandag til tirsdag kl. 9.00 – 14.00 og onsdag til fredag kl. 9.00 – 12.00, hvor vores dedikerede medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Jeg kan ikke se min adresse på listen - hvad gør jeg?

Der kan være forskellige årsager til, at din adresse ikke er på listen. Kontakt support på telefon 88 13 02 88, mandag-tirsdag kl. 9.00 - 14.00 og onsdag-fredag kl. 9.00 - 12.00, eller skriv til kontakt@minetilbud.dk.

Hvorfor kan jeg ikke framelde mig e-mails, uden at afmelde NejTak+ helt?

Det er en forudsætning for NejTak+, at vi kan informere dig på e-mail, når der sker ændringer i dit postnummer. F.eks. har vi brug for at skrive til dig, når en ny butik åbner eller der er en, der lukker i dit område. Du kan ændre dine oplysninger såsom e-mailadresse hvortil vi sender information.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har en e-mail?

For at du kan tilmelde dig NejTak+ er det nødvendigt at du har en e-mailadresse. Vi bruger din e-mailadresse til at kommunikere med dig om f.eks. nye tilbudsaviser, der er kommet til dit område, når tilbudsaviser udgår eller hvis der er ændringer i ordningen. Det kunne jo være, at din yndlingstilbudsavis er blevet tilgængelig, og vi vil meget gerne give dig besked om, at du kan gå ind til minetilbud.dk og tilvælge din.

Du kan få en gratis email på fx. www.gmail.com eller www.hotmail.dk

Hvor ofte bliver NejTak+ pakken leveret i min postkasse?

Du vil som udgangspunkt modtage dit personlige NejTak+ pakke 1 gang om ugen. Det afhænger dog af hvilke tilbudsaviser du har valgt. Nogle tilbudsaviser bliver kun udgivet en gang i kvartalet og andre hver uge. Vi leverer op til og i weekenden, og omdeleren har indtil fredag kl 21.00 til at omdele NejTak+.

Kan jeg ændre mine valg senere, hvis jeg vil?

Ja, du kan til enhver tid gå ind igen og ændre dine valg. Ændringerne vil træde i kraft 2-3 uger efter.

Hvad hvis jeg fortryder senere og gerne igen vil have enten alle eller ingen tilbudsaviser?

Du kan altid logge ind på minetilbud.dk og framelde dig NejTak+ eller blot redigere dine valg, og i løbet af 4 uger vil ændringerne træde i kraft.

Hvad hvis der åbner en ny butik i mit område?

Hvis en ny butik åbner i dit område, vil vi informere dig om den nye mulighed via email. Du vil ikke automatisk få tilføjet nye tilbudsaviser til din skræddersyede NejTak+ pakke.

Leveres NejTak+ til plejehjem, sommerhuse og kollegier?

Som udgangspunkt leveres NejTak+ ikke på kollegier og plejehjem. Minetilbud.dk kan dog have indgået lokale aftaler med kollegiet/plejehjemmet om levering af et fast antal tryksager som eksempelvis lægges i receptionen.

Hvad angår sommerhuse, kræver det at der er tale om sommerhuse med helårsstatus. 


Support

Mandag 9.00-14.00
Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00
Fredag 9.00-14.00 
Weekend: Lukket for telefonisk henvendelse


8813 0288

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.