Tilmeld NejTak+

Tilmeld dig NejTak+ Tilmeld her Allerede tillmeldt? Log ind

Hvorfor NejTak+?

NejTak+ er til dig, som gerne selv vil bestemme. For med NejTak+ kommer der kun de tilbudsaviser i postkassen, som du selv har valgt.

Efter tilmelding samler vi dit personlige NejTak+ sæt, som leveres direkte i din postkasse. Med NejTak+ kan du derfor nemt og hurtigt få overblik over de tilbud, som er relevante for dig.

  • Du får kun de tilbudsaviser, du vælger og ingen andre
  • Du kan til enhver tid redigere dit personlige NejTak+ sæt
  • Du kan afmelde NejTak+, når du skal på ferie
  • Det er nemt og gratis 

Sådan tilmelder du dig:

  1. Indtast dit postnummer og se tilgængelige tilbudsaviser i dit område
  2. Vælg de tilbudsaviser fra, der ikke er relevante for dig
  3. Indtast din adresse og din email

 

'Reklamer - Nej tak'

Efter din tilmelding til NejTak+ får du tilsendt et 'Reklamer - Nej tak' klistermærke fra PostNord, som du skal sætte på din postkasse. Dette dog kun hvis du ikke allerede har et.

 

 

Efter ca 3-4 uger begynder du at modtage dit skræddersyede NejTak+ sæt.

VIGTIG INFO: Tilmelding til NejTak+ ordningen kræver at din adresse har nej tak til reklamer. Ordningen "Reklamer Nej tak" administreres af PostNord. Vi sender automatisk dit ønske om tilmelding til "Reklamer Nej tak" til PostNord, når du har oprettet dig her på siden. Skulle du mod forventning ikke modtage et klistermærke til din postkasse inden for 1-2 uger, beder vi dig kontakte PostNord direkte på telefon 70707030.

Med mærket på postkassen modtager du de reklamer, som du har valgt her på minetilbud.dk - og ingen andre løse ved siden af. At have 'Reklamer - Nej tak'-klistermærket på din postkasse er en del af NejTak+ ordningen og det er en forudsætning for at du kan modtage din skræddersyede reklamepakke.  

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.