Få årets julekataloger i din postkasse

Det er ved at være for sent til at bestille julekataloger for 2018 - men du kan til en hver tid redigere dit sæt ved at klikke på knappen nedenfor, så du fremadrettet ikke går glip af tilbudsaviser og kataloger fra dine favoritbutikker.  

Julelys, julegaver, juletræer og julekataloger hører julen til – og de første sendes snart på gaden!

Her på siden kan du sammensætte netop dit NejTak+ sæt, med alle de julekataloger og julebrochurer du ønsker at modtage. Der kan være julekataloger og julebrochurer, som allerede er omdelt før din tilmelding. I disse tilfælde vil du modtage dem til næste år, såfremt de stadig er mulige at vælge i dit område. 

Hvordan virker det? 

Log ind med din e-mail og adgangskode nedenfor og vælg de julekataloger og julebrochurer du ønsker. Er du ikke allerede tilmeldt NejTak+ kan du skynde dig, at tilmelde dig på nedenstående link – så sikrer du samtidig, at du kun får de tilbudsaviser og kataloger du ønsker.

De første julekataloger og –brochurer leveres den 18. oktober 2018, men har du ikke bestemt dig inden da, har du helt frem til den 4. november til at bestille julekatalogerne. Vi skal lige ha registeret din tilmelding/ændring i vores system, så der kan gå op til 3 uger før din bestilling træder i kraft.

Husk du til hver en tid kan gå ind og redigere dit NejTak+ sæt, så du hele tiden får de tilbudsaviser og kataloger du ønsker.

Er du ikke tilmeldt NejTak+ kan du tilmelde dig her.

 

Konkurrence - Er afsluttet og vinderne er fundet

Fra den 17. september til den 4. november 2018, deltog alle som i perioden havde tilføjet ét eller flere julekataloger og julebrochurer til sit NejTak+ sæt automatisk i konkurrencen om 4 x 5.000 kr. skattefrit til køb af årets julegaver. Konkurrencen er afsluttet for julen 2018 og vinderne har fået direkte besked. Hvis du ønsker at læse mere om konkurrencen, kan du se julekampagnens konkurrencebetingelser lige her.