Luk

Få endnu flere fordele,
når du logger ind

Log ind her

minetilbud.dk – online tilbudsaviser og kataloger samlet ét sted!

Savner du et hurtigt overblik over de bedste priser på dagligvarer og andre produkter? Hos minetilbud.dk har vi samlet et stort udvalg af digitale tilbudsaviser og kataloger fra de største butikker i Danmark, så du kan være sikker på altid at finde varen til den bedste pris. Du kan vælge at få vist tilbud fra særskilte kategorier som fx ”Biler og tilbehør”, ”Bolig og indretning” og ”Dagligvarer” og bladre igennem den avis, som du finder interessant. 

Søg blandt 15.000 aktuelle tilbud hver dag
Er du på jagt efter en vare, og vil du gerne sikre dig, at du finder den til den bedste pris? Indtast din søgning på minetilbud.dk, og få hurtigt overblikket over alle aktuelle tilbud på varen nu. Se i hvilken butik, varen er på tilbud, og hvornår tilbuddet er gældende til – og planlæg dine indkøb hjemmefra i ro og mag. Du kan også gå på opdagelse i varekategorierne! Om du er på udkig efter tilbud på sodavand, smør eller skyr har vi samlet tilbuddene her – klik dig ned igennem de forskellige kategorier og find de tilbud og udsalg, du er på jagt efter. Så kan du nemlig finde dine indkøb til den lavest mulige pris.

Køb direkte fra tilbudsavisen
Vidste du, at du kan shoppe direkte fra udvalgte tilbudsaviser? Du kan se en oversigt over alle "køb online" tilbudsaviser her. Det eneste du skal gøre er at klikke på det produkt, du ønsker at købe i den pågældende tilbudsavis, og herefter klikke på ”Gå til webshop”. Nemmere bliver det ikke! 

Få det store overblik over tilbuddene
Planlægger du et smut over grænsen, men ved du ikke helt, hvilke grænsebutikker du skal satse på? Vi har samlet grænsebutikkernes tilbudsaviser, så du nemt kan bladre dem igennem og finde netop de varer, som du er på jagt efter. Se grænsehandel tilbud her.

Det samme gør sig gældende i november måned, hvor Black Friday indtager landets butikker og webshops – her har vi samlet alle de bedste Black Friday tilbudsaviser på én og samme side. De opdateres løbende, og du vil derfor altid kunne se nye og spændende tilbud på vores Black Friday side - gå ikke glip af din yndlings butiks tilbudsavis. Du kan også altid finde inspiration til påskebordet, valentinsdag, ferieaktiviteter eller noget helt andet.

Download minetilbud appen
Tjek aktuelle tilbud, opret indkøbslister og overvåg tilbud – selv når du er på farten. Med vores app får du Danmarks største samlede oversigt over tilbudsaviser og reklamer. I appen kan du finde dine favoritbutikker og fastgøre dem til din startside, så du aldrig går glip af gode tilbud. Du kan søge efter tilbud og sammenligne priser på tværs af butikkerne. Du kan også oprette tilbudsagenter, som giver dig besked, så snart at din vare har den rigtige pris. Og du kan sørme også oprette indkøbslister, som du kan dele med familiemedlemmer, og på den måde planlægge jeres indløb. Hent appen til både Android og iPhone her.

NejTak+ - Kun det, der interesserer dig

NejTak+ er en fleksibel ordning for dig, som gerne vil modtage udvalgte reklamer og kataloger i din postkasse. Du kan løbende selv bestemme, hvilke tilbudsaviser du ønsker at modtage i dit NejTak+ sæt. Du kan altid gå ind og ændre dine valg og se, hvilke tilbudsaviser der er tilgængelige i dit område, samt opdatere din profil og flytte adresse. Med NejTak+ går du ikke glip af inspiration og gode tilbud på dine favoritprodukter.

Hvis du ikke ønsker at modtage nogle tilbudsaviser eller reklamer i din postkasse, kan du tilmelde dig "Reklamer Nej Tak-ordningen" på fk.dk.

Sådan afmelder du reklamer i din postkasse
Her har du to forskellige muligheder. NejTak+ giver dig mulighed for selv at bestemme, hvilke tilbudsaviser du ønsker at modtage i din postkasse. Det eneste du skal gøre for at tilmelde dig er, at gå til NejTak+ her på siden, indtaste dit postnummer og se de tilgængelige tilbudsaviser i dit område. Derefter vælger du de tilbudsaviser og reklamer, du gerne vil modtage, samt indtaster din adresse og din e-mail. Du modtager automatisk dit "Reklamer Nej Tak" klistermærke fra FK Distribution ca. tre uger efter din tilmelding til NejTak+. Er du slet ikke interesseret i at modtage reklamer, kan du tilmelde dig "Reklamer Nej Tak-ordningen" hos FK Distribution. 

Læs mere