DANMARKS STØRSTE TILBUDSKANAL

Alle tilbud samlet ét sted

Justér hvilke aviser der vises
  • Tilføj postnummer
  • Filtrering: Alle (66)
  • Sortering Alfabetisk

Butikskæder uden aktive tilbudsaviser

minetilbud.dk – alle tilbudsaviser samlet ét sted!

Savner du et hurtigt overblik over de bedste priser på dagligvarer? Her på siden minetilbud.dk har vi samlet tilbudsaviserne i overskuelige, interaktive udgaver. Du kan søge efter bestemte vare og du kan forstørre tilbuddene hver for sig, så du let kan se tilbudsperioderne, tilbudspris og kilopris på en vare.

Du kan også gå på opdagelse i varekategorierne! Om du er på udkig efter tilbud på sodavand, smør eller øl har vi samlet tilbuddene her – klik dig ned igennem de forskellige kategorier og find de tilbud og udsalg du er på jagt efter. Så kan du nemlig finde dine indkøb til den lavest mulige pris.

Få mere at vide...

NejTak+

Hvorfor skulle du ikke selv kunne bestemme, hvilke tilbudsaviser der ligger og venter på dig i postkassen?

Regningerne kan vi ikke hjælpe med, men med vores NejTak+ kan du selv bestemme, hvilke tilbudsaviser og reklamer du modtager i postkassen. Om du ønsker at modtage mange eller de få tilbudsaviser som du har interesse i, kan du nemt og hurtigt tage stilling til her på siden.

Er du helst fri for tilbudsaviser i posten skal du bestille reklamer - Nej Tak hos PostNord.

Du kan altid læse vores online tilbudsaviser her på siden eller downloade vores app. Du kan nemt bladre i tilbudsaviser på din tablet eller smartphone

Tilbudsavis til Android, iOS og nu også Windows – de bedste tilbud når som helst og hvor som helst

Med vores tilbudsavis app kan du på din smartphone eller tablet læse alle tilbudsaviser.

Du kan søge frit i tilbud og kategorier, så du altid kan finde et godt tilbud på den vare, du søger. Du kan samle dine foretrukne butikker på en favoritliste, så du hurtigt kan finde et tilbud der, hvor du handler. Du har også muligheden for at finde den nærmeste butik med en smart kortfunktion! På den måde er du aldrig langt fra, at få det meste ud af dine penge.

Sådan afmelder du reklamer

Vores NejTak+ giver dig muligheden for selv at bestemme, hvilke tilbudsaviser du modtager. Det eneste du skal gøre er at indtaste dit postnummer og se de tilgængelige tilbudsaviser i dit område. Derefter vælger du de tilbudsaviser, du gerne vil modtage, og indtaster din adresse og din email. Du modtager automatisk dit "Reklamer - Nej Tak" klistermærke fra PostNord, og efter ca. tre uger træder din skræddersyede NejTak+-pakke i kraft.

Er du slet ikke interesseret i at modtage reklamer med posten, kan du tilmelde dig Reklamer - Nej Tak hos PostNord. Det eneste du skal gøre er at indtaste navn, adresseoplysninger og email. Derefter vil du automatisk modtage dit klistermærke. Ordningen vil træde i kraft efter ca. tre uger.

Tilføj postnummer

Få det fulde overblik

Nogle tilbudsaviser vises kun indenfor specifikke postnumre.

Indtast dit postnummer og få vist alle tilbudsaviser - både de landsdækkende og de lokale.