KONKURRENCEBETINGELSER

 1. Konkurrencen afholdes af FK Distribution A/S (FK), Bredebjergvej 6, 2630 Taastrup, cvr 26899737. Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til kontakt@minetilbud.dk eller tlf. 88130288.

  Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

 2. Hvornår kan man deltage?: Konkurrencen starter den 6. november 2017 og slutter den 12. december 2017.

 3. Hvem kan deltage?: Konkurrencen er åben for alle personer der er mindst 18 år.

  Medarbejdere hos FK og medlemmer af disses husstand kan ikke deltage i konkurrencen. Ved mistanke om snyd, er FK berettiget til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

  Hvordan deltager man i konkurrencen?
  : Du deltager i konkurrencen ved at downloade minetilbud.dk's app og give samtykke til at modtage markedsføring med videre. Du kan kun deltage i konkurrencen én gang, selvom du downloader app'en og/eller giver samtykke flere gange.

 4. Hvad kan man vinde?: I konkurrencen udloddes 1 x 10.000 kr.

  Gevinstafgift er betalt af FK.

 5. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere: Vinderen udvælges ved tilfældig lodtrækning den 13. december 2017. 

  Vinderen vil blive kontaktet direkte af FK via den e-mailadresse, som vinderen har oplyst i samtykket til markedsføring med videre. Navnet på vinderen vil desuden blive offentliggjort på minetilbud.dk den 13. december 2017.

  Hvis vinderen ikke besvarer FK's e-mail senest den 13. januar 2018, er FK berettiget til at udvælge en anden vinder ved tilfældig lodtrækning.

  Præmien vil blive udbetalt til vinderen på en check eller ved en bankoverførelse. Vinderen kan vælge at afhente præmien på FK's adresse eller at få præmien tilsendt med anbefalet post. Såfremt FK kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx ved kvittering, er FK ikke ansvarlig, hvis den pågældende vinder ikke modtager præmien.
 

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.